Pyetjet parlamentare të: Njomza Emini

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
26/03/2015 Bujqësi dhe Blegtori
Situata e drurëve është jo mjaft e mirë në Rrafshin e Dukagjinit, posaçërisht e drurëve halorë, meqë një pjesë e madhe e Alpeve Shqiptare janë të përbëra prej drurëve të tjerë. Pyetja konkrete është: A është duke vazhduar me konfiskimin e drurëve halorë
Lexo më shumë
Memli Krasniqi Po
26/03/2015 Financa
Disa komuna në të kaluarën nuk kanë përfshirë në listat e punëtorëve, por vetëm në regjistër të pagave, personat që janë paguar nga komunat repektive. Në disa raste qytetarët janë ankuar se për një vend pune potencialisht paguhen dy individë, ndërsa vetë
Lexo më shumë
Avdullah Hoti Po
06/05/2015 Shëndetësi
Sa është ndarë buxheti nga Ministria e Shëndetësisë për financimin e shkollimit specialistik të specializantëve që kanë i fituar specializimet? Cili është numri i tyre që kanë përfituar dhe cila është zgjidhja e ministrisë në këtë rast për specializantët
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Po
24/03/2016 Sociale
Të gjithë ne si deputetë dhe ju si ministra shpeshherë si mjet transporti përdorim “taxi”. Unë si deputete kam pranuar ankesa të shumta nga shoferët e kompanive të taksive, të cilët ankohen se nuk kanë kontrata pune, punojnë me orar të stërzg
Lexo më shumë
Arban Abrashi Po
24/03/2016 Shëndetësi
(Pyetje me shkrim) Une si deputete kam pranuar shqetesime dhe ankesa te shumta nga disa punonjes arsimor dhe punonjes shendetesore per rritjen e numrit te perdoruesve te drogave, pra nxenes te shkollave fillore dhe te mesme. Ministria e Shendetesis
Lexo më shumë
Imet Rrahmani Jo