Njomza Emini

Njomza Emini

 • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
 • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
 • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
 • Numri total i votave9,679
 • Më së shumti votaPrishtinë (2,108)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 19.10.1983
 • Kualifikimi Diplomaci

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

83 nga 98 seanca

Rangimi: e 20-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

68 nga 69 votime

Rangimi: e 7-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 06/07/2016 Pyet: Marigona Fushë Kosovë

  Në mbledhjen e fundit të Qeverisë kishte një konflikt verbal në mes të ministrave Çollaku dhe Hoti lidhur me shkurtimin buxhetor prej 50 mijë eurosh. A do të ndikojnë vërtetë këto mjete në përmbushjen e agjendës evropiane siç pretendonte ministri Çollaku?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Njomza Emini

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti