Pyetjet drejtuar deputetit Donika Kadaj-Bujupi

  • 24/11/2016 Pyet: Rabije Gashi Pejë

    E nderuara deputete, pse nuk merrni pjesë në takimet e presidentit për reformë zgjedhore, a duhet të ketë reformë zgjedhore tani dhe cilat janë qëndrimet e juaja lidhur me reformën zgjedhore?