Pyetjet drejtuar deputetit Njomza Emini

  • 06/07/2016 Pyet: Marigona Fushë Kosovë

    Në mbledhjen e fundit të Qeverisë kishte një konflikt verbal në mes të ministrave Çollaku dhe Hoti lidhur me shkurtimin buxhetor prej 50 mijë eurosh. A do të ndikojnë vërtetë këto mjete në përmbushjen e agjendës evropiane siç pretendonte ministri Çollaku?