Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Slobodan Petrović

Slobodan Petrović

  • PartiaSRPSKA LISTA (SL)
  • Grupi ParlamentarSL (SL)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, V
  • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane • Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim
  • Numri total i votave7,528
  • Më së shumti votaGraçanicë (1,834)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 21.12.1969
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

71%

70 nga 98 seanca

Rangimi: i 34-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

83%

5 nga 6 votime

Rangimi: i 75-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet