Slobodan Petrović

Slobodan Petrović

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 21.12.1969
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

71%

70 nga 98 seanca

Rangimi: i 34-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

83%

5 nga 6 votime

Rangimi: i 75-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 31/10/2016 Pyet: Manuela Petrovic Fushë Kosovë

    Imala bih puno pitanja za vas, ali pitacu vas samo jedno, kada ce srbi (svi osim sa severa) imati pristup informacijama bitne za opstanak pocevsi od opstinskih uprava pa sve do centralnog nivoa, ili cemo uvek biti samo na listama za subvencije, projekte, renoviranje, izgradnje, skolarine, a da sve to ide nekim rodjacima zaposlenih u institucijama i ljubavnicama, ili u najcescim slucajevima samim saposlenima istih istitucija?

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Slobodan Petrović

SL

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti