Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fatmir Limaj

Fatmir Limaj

  • PartiaNISMA PËR KOSOVËN (NPK)
  • Grupi ParlamentarNPK (NPK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseI, III, IV, V
  • Numri total i votave26,789
  • Më së shumti votaMalishevë (7,819)
  • Komuna e lindjes Malishevë
  • Data e lindjes 04.02.1971
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

43%

43 nga 98 seanca

Rangimi: i 45-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

2 nga 2 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet