Fatmir Limaj

Fatmir Limaj

 • PartiaNISMA PËR KOSOVËN (NPK)
 • Grupi ParlamentarNPK (NPK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseI, III, IV, V
 • Numri total i votave26,789
 • Më së shumti votaMalishevë (7,819)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Malishevë
 • Data e lindjes 04.02.1971
 • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

43%

43 nga 98 seanca

Rangimi: i 45-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

2 nga 2 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Fatmir Limaj

NPK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti