Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Luljeta Veselaj-Gutaj

Luljeta Veselaj-Gutaj

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim • Komisioni për Punë të Jashtme
  • Numri total i votave5,763
  • Më së shumti votaPrizren (2,376)
  • Komuna e lindjes Prizren
  • Data e lindjes 01.12.1981
  • Kualifikimi Pedagogji

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

95 nga 98 seanca

Rangimi: e 4-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

91 nga 92 votime

Rangimi: e 3-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet