Luljeta Veselaj-Gutaj

Luljeta Veselaj-Gutaj

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Prizren
  • Data e lindjes 01.12.1981
  • Kualifikimi Pedagogji

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

95 nga 98 seanca

Rangimi: e 4-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

91 nga 92 votime

Rangimi: e 3-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Luljeta Veselaj-Gutaj

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti