Rrustem Berisha

Rrustem Berisha

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Pejë
  • Data e lindjes 02.03.1965
  • Kualifikimi Akademi Ushtarake

Pjesëmarrja në seanca plenare

65%

64 nga 98 seanca

Rangimi: i 40-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

91%

44 nga 48 votime

Rangimi: i 55-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 12/12/2015 Pyet: Ragip Istog

    Sa është bërë në sensibilizimin dhe plotësimin e kushteve për kthimin e komunitetit shqipëtar në komunat veriore të Kosovës?

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Rrustem Berisha

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti