Safete Hadërgjonaj

Safete Hadërgjonaj

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseII, III, IV, V
 • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
 • Numri total i votave5,179
 • Më së shumti votaDeçan (1,348)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Deçan
 • Data e lindjes 13.11.1964
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

76%

75 nga 98 seanca

Rangimi: e 29-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

65 nga 66 votime

Rangimi: e 9-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Safete Hadërgjonaj

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti