Salihe Mustafa

Salihe Mustafa

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 03.05.1960
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

90 nga 98 seanca

Rangimi: e 13-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

82 nga 82 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Salihe Mustafa

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti