Visar Ymeri

Visar Ymeri

Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 11.10.1973
 • Kualifikimi Sociologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

73%

72 nga 98 seanca

Rangimi: i 32-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

91%

54 nga 59 votime

Rangimi: i 56-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 07/04/2017 Pyet: Shqipron Ferizaj

  Deputeti Ymeri a mund të më tregoni se çka dalloni ju si parti prej partive të tjera, pse ne duhet t'iu votojmë juve para partive të tjera, dhe çka i'u bën juve si parti me demokratike se partitë e tjera?

 • 01/12/2016 Pyet: Pëllumbi Mitrovicë

  Si kryetar i grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje kam një pyetje që lidhet me çështjen e mos votimit të Ligjit për transformimin e FSK-së në ushtri. A mund të na i tregoni disa nga arsyet pse ju nuk e votuat këtë ligj në kohen kur kryeministër aktual ishte z.Hashim Thaçi. Këtë pyetje po e parashtroj për arsye se ende ne jemi duke i bartur pasojat e mos votimit të atij ligji, duke e pasur parasysh se në atë kohë edhe Lista Serbe ishte pro votimit të këtij ligji, kurse tani siç e dimë Lista Serbe janë plotësisht kundër këtij ligji. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj. Të gjitha të mirat. 

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Visar Ymeri

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti