Fatmir  Shurdhaj

Fatmir Shurdhaj

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Malishevë
  • Data e lindjes 22.04.1968
  • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

2 nga 2 seanca

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

7 nga 7 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Fatmir Shurdhaj

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti