Bali Muharremaj

Bali Muharremaj

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Prizren
  • Data e lindjes 22.02.1964
  • Kualifikimi Akademi Ushtarake

Pjesëmarrja në seanca plenare

70%

69 nga 98 seanca

Rangimi: i 35-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

87%

42 nga 48 votime

Rangimi: i 70-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Bali Muharremaj

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti