Ćerim Bajrami

Ćerim Bajrami

Krahaso me deputet tjetër
  • Data e lindjes 30.11.1957
  • Kualifikimi Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

94 nga 98 seanca

Rangimi: i 6-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

45 nga 46 votime

Rangimi: i 17-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Ćerim Bajrami

KV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti