Etem Arifi

Etem Arifi

Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Lipjan
 • Data e lindjes 24.01.1967

Pjesëmarrja në seanca plenare

97%

96 nga 98 seanca

Rangimi: i 3-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

96%

75 nga 78 votime

Rangimi: i 31-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

3 nga 3 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 11/03/2017 Pyet: Bleron Krasniqi Kaçanik

  Përse nuk është ndërmarrë asnjë hap për integrimin e komunitetit ashkali, që si komunitet është i lënë pas dore nga institucionet?

  18/03/2017 Pas 6 ditëve

  Përshëndetje, komuniteti Ashkali është i integruar në institucionet e Republikës së Kosovës si në nivelin lokal po ashtu edhe në nivel qendror.

  Pyetja pse jemi të lënë pas dore nga institucionet?

  Shumë hapa janë ndërmarrë nga ne si deputet, po ashtu nga OJQ-të për t’i shtyrë përpara proceset si dhe projektet tona për një jetë më të mirë socio - ekonomike e që kanë të bëjnë me komunitetin Ashkali, mirëpo shumë shpesh nuk mbështetemi nga institucionet e vendit. Shtrohet pyetja: A po injorohemi si Komunitet? PO! Shumë shpeshë për të mos thënë gjithmonë duhet t’i lusim, t’iu trokasim shumë herë për ta mundësuar një takim, për ta realizuar një kërkesë shumë të vogël dhe prap se prap nuk ndahemi të kënaqur me këtë. Përshembull,  nëse kemi kërkuar një projekt që ka të bëjë për komunitetin Ashkali dhe kostoja e saj është marrim shembull 5000 Euro, Ministria e aprovon diku rreth 1000 Euro bile edhe më pak. Nëse në një rast apo kërkesë për regjistrimin e studentëve, ta zëmë është kërkesë dhe interesim i studentëve për regjistrim të 20 studentëve, Ministria i regjistron përshembull vetëm katër prej tyre. Ka edhe shumë e shumë kërkesa të tjera as që merren parasysh.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Etem Arifi

PAI

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti