Ganimete Musliu

Ganimete Musliu

Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Skenderaj
 • Data e lindjes 23.02.1979
 • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

94 nga 98 seanca

Rangimi: e 6-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

93%

67 nga 72 votime

Rangimi: e 46-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: e 1-ra

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 19/11/2016 Pyet: Ardit Jaha Gjakovë

  Duke pasur parasysh që jeni në Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës si ka mundësi që pjesëtarë e FSK të kenë çizme të shqyera ? Çka jeni duke ndërmarrë për transformimin e FSK në ushtri?

  21/11/2016 Pas 2 ditëve

  Si anëtare e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të FSK-së me shqetësim i kam përcjellur raportimet mediale rreth rastit të ushtarit të FSK-se me "çizme të shqyera" dhe jo vetëm unë por edhe anëtarët tjerë të komisionit, kemi kërkuar sqarime nga Komandanti Rrahman Rama dhe Ministri Haki Demolli të cilët na kanë informuar se ai raportim nuk ka qenë real dhe nëse keni pas mundësi t’i përcjellni mediat ky raportim është demantuar nga institucioni përkatës dhe ka rezultuar i pa veëtetë.

  Komisioni Parlamentar për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të FSK-së ka shqyrtuar me kujdes të gjitha dokumentet e nevojshme dhe është i gatshëm që në momentin që do të na vijë propozimi nga Qeveria e Kosovës për transformimin e FSK-së në ushtri do t’i përgjigjemi në kohë reale me shqyrtim dhe aprovim të këtij propozimi që FSK të transformohet në Ushtri.  

  Ne si anëtarë të këtij komisioni pa dallim partie çdo gjë që ka të bëjë me transformimin e FSK-së në Ushtri do ta mbështesim një zëri pa asnjë rezervë.

  Faleminderit për kohën që keni ndarë për të më pyetur rreth çështjeve që ju preokupojnë dhe ju mirëpresim për pyetje tjera!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Ganimete Musliu

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti