Ismet Beqiri

Ismet Beqiri

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 06.07.1964
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

92 nga 98 seanca

Rangimi: i 10-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

86 nga 88 votime

Rangimi: i 19-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 09/03/2017 Pyet: ABDYLMEXHID NALIQI Podujevë Pyetje per dialogun

    Deputeti Beqiri, pse mendoni se duhet të bisedohet me Serbinë, kur Serbia nuk na lejon të anëtarësohemi në OKB në UNESCO e shumë organizata ndërkombëtare tjera? 

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Ismet Beqiri

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti