Mexhide Mjaku-Topalli

Mexhide Mjaku-Topalli

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 25.01.1970
  • Kualifikimi Pedagogji
  • Kualifikim shtesë Psikologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

98 nga 98 seanca

Rangimi: e 1-ra

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

101 nga 103 votime

Rangimi: e 14-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Mexhide Mjaku-Topalli

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti