Naser Osmani

Naser Osmani

 • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
 • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseII, III, IV, V
 • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
 • Numri total i votave9,659
 • Më së shumti votaLipjan (3,282)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Lipjan
 • Data e lindjes 04.05.1962
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

87 nga 98 seanca

Rangimi: i 16-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

81 nga 83 votime

Rangimi: i 22-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 18/11/2016 Pyet: VETONI Prishtinë

  Si kryesues i Komisionit për Buxhet dhe Financa, në mbledhjen e 26.10.2016 i keni rekomanduar Kuvendit miratimin e vendimit për pagesën e bordit të KOSTT- it, në seancën që vijon. A jeni në dijeni që Bordi i ka dhënë të drejtë vetvetës që të miratojë vendim mbi pagesën e tij dhe në kundërshtim me ligjin. Ndryshe ky është edhe konflikt interesi pasi bordi i caktoi pagë vetëvetit dhe atë pagë të dyfishtë, honorar themelor mujor dhe mëditje për pjesëmarrje në mbledhje. Gjatë caktimit të pagës që ju propozoni, a keni konsultuar vendimin e Qeverisë për kompensimin e bordeve të ndërrmarjeve tjera, ngase nëse do të ketë diferencë të madhe mes pagës së bordit të KOSTT- it dhe NP tjera, atëherë do të shfaqen probleme.

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Naser Osmani

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti