Nezir Çoçaj

Nezir Çoçaj

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Prizren
  • Kualifikimi Pedagogji

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

93 nga 98 seanca

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

88 nga 90 votime

Rangimi: i 18-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 11/03/2017 Pyet: Veton Prizren

    Deri ku ka arritur procesi për themelimin e Komunës së Gjonajt?

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Nezir Çoçaj

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti