Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Xhavit Haliti

Xhavit Haliti

  • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
  • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseI, II, III, IV, V
  • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane • Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim
  • Numri total i votave13,349
  • Më së shumti votaPejë (4,114)
  • Komuna e lindjes Pejë
  • Data e lindjes 08.03.1956
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

83 nga 98 seanca

Rangimi: i 20-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

73%

57 nga 78 votime

Rangimi: i 82-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet