Xhavit Haliti

Xhavit Haliti

Krahaso me deputet tjetër
  • Komuna e lindjes Pejë
  • Data e lindjes 08.03.1956
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

83 nga 98 seanca

Rangimi: i 20-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

73%

57 nga 78 votime

Rangimi: i 82-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  • 01/12/2016 Pyet: Albulena Mitrovicë Pyetje per dialogun

    I nderuar deputet, kur do ta thërrisni zonjën Edita Tahiri, ministre për dialog në një nga mbledhjet e Komisionit që ju udhëheqni (Komisionin Parlamentar për MSA) si pikë kryesore të rendit të ditës, për të raportuar për krimet e luftës, dëmshpërblimin e dëmeve të luftës si dhe njohjen e Kosovës nga organizata ndërkombëtare. 

  • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Xhavit Haliti

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti