Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Besa Baftiu

Besa Baftiu

  • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
  • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave4,091
  • Më së shumti votaGjilan (3,034)
  • Komuna e lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 20.09.1968
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

79 nga 98 seanca

Rangimi: e 24-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

87%

63 nga 72 votime

Rangimi: e 70-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet