Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ćerim Bajrami

Ćerim Bajrami

  • PartiaKOALICIJA VAKAT (KV)
  • Grupi Parlamentar6+ (6+)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim • Komisioni për Punë të Jashtme • Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës
  • Numri total i votave1,669
  • Më së shumti votaPrizren (1,427)
  • Data e lindjes 30.11.1957
  • Kualifikimi Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

94 nga 98 seanca

Rangimi: i 6-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

45 nga 46 votime

Rangimi: i 17-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet