Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Donika Kadaj-Bujupi

Donika Kadaj-Bujupi

  • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
  • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, IV, V
  • Komisionet Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim • Komisioni për Integrime Evropiane
  • Numri total i votave6,143
  • Më së shumti votaIstog (1,584)
  • Data e lindjes 20.03.1979
  • Kualifikimi Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

73%

72 nga 98 seanca

Rangimi: e 32-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

47 nga 51 votime

Rangimi: e 52-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet