Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Njomza Emini

Njomza Emini

  • PartiaLIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)
  • Grupi ParlamentarLDK (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V
  • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
  • Numri total i votave9,679
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,108)
  • Komuna e lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 19.10.1983
  • Kualifikimi Diplomaci

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

83 nga 98 seanca

Rangimi: e 20-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

98%

68 nga 69 votime

Rangimi: e 7-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 5-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet