Nait Hasani

Nait Hasani

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseII, III, IV, V
 • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport
 • Numri total i votave9,354
 • Më së shumti votaPrizren (4,755)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Prizren
 • Data e lindjes 15.01.1965
 • Kualifikimi Filologji
 • Kualifikim shtesë Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

89 nga 98 seanca

Rangimi: i 14-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

81%

52 nga 64 votime

Rangimi: i 77-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 4 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 01/12/2016 Pyet: Dorentina Mitrovicë

  Përshëndetje i nderuar, unë kam një pyetje sa i përket çështjes së zvogëlimit të vlerës së bursave studentore, cili është roli juaj si Komision për Arsim, Shkencë dhe Teknologji në ndikimin e financave për rritjen e vlerës së bursave ashtu siç ka qenë më parë ose edhe më lartë. Gjithashtu, kam një sygjerim që puna praktike për studentë të bëhet me pagesë si dhe të krijohen sa më shumë mundësi dhe vende pë mbajtjen e kësaj praktike. 

 • 19/11/2016 Pyet: Mirjeta Hamdiu Ferizaj

  Pse nuk bëni propozim për ndryshim të Ligjit të Arsimit sa i përket mënyrës së zgjedhjes së drejtorëve të shkollave? Jemi të vetëdijshëm për gjendjen e mjerueshme të arsimit dhe një pjesë të kontributit duhet dhënë drejtorëve të shkollave që kryesisht zgjedhen në baza partiake. Propozimi për bartje të kësaj të drejte nga njerëzit e politizuar tek komuniteti apo banorët e lagjeve të cilat i përfshin ajo shkollë (të arsimit të ulët), do të mund të kishte një ndikim të dukshëm tek cilësia e arsimit.

 • 16/09/2016 Pyet: Valon Pejë

  Çfarë është duke bërë Komisioni për Arsim në lidhje me mos respektimin e Udhëzimit Administrativ mbi kuadrin e mësimdhënësve për arsimin parauniversitar, pasiqë dihet se në Inspektoratin e Arsimit numri i lëndëve që nuk po zgjidhen qëllimisht është enorm, kjo po bëhet me qëllim që kuadri profesional të mos inkuadrohet në arsimin parauniversitar. Këto lëndë ka vite që janë në Inspektoratin e Arsimit, pse nuk e keni ftuar apo nuk e ftoni për raportim drejtorin e Inspektoratit të Arsimit?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Nait Hasani

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti