Bislim Zogaj

Bislim Zogaj

 • PartiaPARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS PARTIA E DREJTËSISË LËVIZJA PËR BASHKIM PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS PARTIA KONSERVATORE E KOSOVËS (PDK/PD/LB/PSHDK/PK)
 • Grupi ParlamentarPDK (PDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane
 • Numri total i votave8,500
 • Më së shumti votaDrenas (5,065)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Malishevë
 • Data e lindjes 27.04.1965
 • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

27 nga 28 seanca

Rangimi: i 5-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

10 nga 10 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 19/11/2016 Pyet: Aurora Prishtinë

  Përse e tërhoqët nënshkrimin për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme parlamentare për Astrit Deharin, në momentet e fundit?

  08/12/2016 Pas 18 ditëve

  Arsyeja e tërheqjes së nënshkrimit ka qenë:
  Në momentin kur kam nënshkruar, qëllimi im ishte që të ndihmoj sa do pak në dhimbjen e familjes Dehari. Por, nga nënshkrimi i kërkesës për seancë deri të marten kur duhej të vendosej për seancë aq shumë u thelluan paragjykimet në mes të pozitës dhe Vetëvendosjes, sa që një debat i tillë në Parlament vetëm sa do ta rriste plagën në familjen Dehari. 
  Prandaj, duke mos dashtë të jem pjesë e këtyre debateve të ulta të cilat bëheshin për interesa grupore në fatkeqësinë e familjes Dehari e pashë më të arsyeshme ta tërheq nënshkrimin.

   

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Bislim Zogaj

PDK/PD/LB/PSHDK/PK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti