Glauk Konjufca

Glauk Konjufca

Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Prishtinë
 • Kualifikimi Drejtësi
 • Kualifikim shtesë Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

73%

72 nga 98 seanca

Rangimi: i 32-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

90%

65 nga 72 votime

Rangimi: i 61-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 2 pyetje

Rangimi: i 5-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 29/03/2017 Pyet: Vetoni Prishtinë

  Si Komision parlamentar për zhvillim ekonomik që mbikëqyrni përmes qeverisë Ndërmarrjet Publike dhe proceset në to, unë si qytetar që paguaj taksat më intereson të di si vijon: - A raportojnë këto ndërmarrje, kujt i raportojnë për performancën e tyre dhe ku mund t’i gjej raportet për 2015 dhe 2016? - A ka ligj se si duhet të punojnë këto ndërmarrje dhe nëse po kush e mbikëqyrë zbatimin e këtij ligji dhe sa po zbatohet ky ligj ? - A ka të drejtë të jep urdhëra ministri për përzgjedhje apo shkarkim të drejtorëve të Ndërmarrjeve Publike dhe nëse po, pse ekzistojnë bordet e tyre atëherë? - A kanë borde këto ndërmarrje, kush i mbikëqyrë,a i vlerëson dikush dhe a ka raporte të vlerësimit të tyre? - Bordi i KOSTT-it kujt i përgjigjet, si paguhet në bazë të çfarë vendimi dhe pse ky bord miraton vendim për vetveten për pagesë të pjesëmarrjes në mbledhje, a nuk është ky konflikt interesi ?

 • 14/03/2017 Pyet: Berat Prizren Pyetje per dialogun

  Çfarë qëndrimi ka grupi parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje rreth dialogut Kosovë-Serbi? A është ky dialog në nivel të duhur, a duhet të pezullohet, apo thjeshtë ky proces duhet të vazhdohet nga persona/zyrtarë tjerë?

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Glauk Konjufca

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti