Mytaher Haskuka

Mytaher Haskuka

Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Prizren
 • Data e lindjes 12.10.1973
 • Kualifikimi Psikologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

75%

74 nga 98 seanca

Rangimi: i 30-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

88%

47 nga 53 votime

Rangimi: i 67-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 30/09/2016 Pyet: Ylber Zajmi Prishtinë

  Pse në leximin e parë të Projektligjit për Mbrojtjen e Fëmijëve, u deklaruat kundër tij?

  24/12/2016 Pas 85 ditëve

  Drafti i parë i Projektligjit për mbrojtjen e fëmijës i cili u votua në lexim të parë ka shumë mangësi, por mangësitë kryesore janë që nuk ka role të definuara mirë për mbrojtjen e fëmijës, nuk ka përgjegjës institucional për zbatimin e ligjit, nuk ka buxhet të paraparë për zbatimin e ligjit. P.oashtu ligji ka plot gabime gjuhësore dhe është një ligj reagues, nuk është ligj parandalues dhe së fundi nuk ka sanksione për shkelësit e ligjit. Në aspektin e përgjithshëm nëse duam me të vërtet një ligj që do t’i mbroj fëmijët duhet të kemi një ligj të zbatueshëm. Prandaj gjatë konsultimeve, unë kam propozuar ndryshime përmbajtjësore lidhur me caktimin e roleve përgjegjëse për zbatimin e ligjit, planifikimin buxhetor dhe sanksionet për ata që bëjnë shkelje ligjore kundër fëmijëve dhe pika parandaluese që parashihen për mbrojtjen e fëmijëve nga dhuna dhe shfrytëzimi. Në këtë aspekt besoj që nëse këto mirren parasysh ligji me të vërtet do t’i mbroj fëmijët nga dhuna dhe shfrytëzimi. 

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Mytaher Haskuka

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti