Puhie Demaku

Puhie Demaku

 • PartiaLËVIZJA VETËVENDOSJE! (LVV)
 • Grupi ParlamentarLVV (LVV)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseV
 • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme
 • Numri total i votave15,270
 • Më së shumti votaPrishtinë (5,210)
Krahaso me deputet tjetër
 • Komuna e lindjes Prishtinë
 • Data e lindjes 04.02.1982
 • Kualifikimi Studime Evropiane

Pjesëmarrja në seanca plenare

61%

60 nga 98 seanca

Rangimi: e 43-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

81%

36 nga 44 votime

Rangimi: e 76-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: e 1-ra

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 06/07/2016 Pyet: Avniu Lipjan

  Komisioni për Punë të jashtme duket të jetë shumë pasiv në këtë sesion. Ka më së paku mbledhje në krahasim me komisionet tjera. Njohjet janë ndalur. Pse nuk po mbani më shumë mbledhje?

  06/07/2016

  Komisioni aktualisht është pa kryetar meqë z. Hoxhaj është emëru ministër, kjo mund të ketë qenë një nga arsyet. Në anën tjetër, kompetencë për të thirrur mbledhje kanë kryetari dhe zv. kryetarja, zonja Rugova. Se përse kjo e dyta nuk e ka bërë një gjë të tillë, nuk kam informacion. Unë pajtohem plotësisht se ka tepër shumë çështje e tepër pak takime. 

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Puhie Demaku

LVV

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti