Shqyrtimi i Projektligjit nr. 05/L-102 për ratifikimin e Marrëveshjes ndërkombëtare në mes Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian mbi Misionin e Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit në Kosovë

17/06/2016 11:46:46 Shkarko dokumentin

Të pranishëm: 90

Munguan: 30

  • Pjesëmarrja në votim

Filtro

    Pro 84 vota

    Abstenuan 0 vota