Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 05/L-096 për parandalimin e pastrimit të parave dhe luftimin e financimit të terrorizmit

25/05/2016 10:39:38 Shkarko dokumentin

Të pranishëm: 65

Munguan: 54

  • Pjesëmarrja në votim

Filtro

    Kundër 0 vota