Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar

03/08/2015 23:15:00 Shkarko dokumentin

Të pranishëm: 70

Munguan: 50

  • Pjesëmarrja në votim

Filtro

    Pro 66 vota