Shqyrtimi i Mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës, të propozuar nga grupet parlamentare: Nisma për Kosovën, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Lëvizja "Vetëvendosje", mbështetur nga 42 deputetë

10/05/2017 10:45:00

Të pranishëm: 115

Munguan: 5

  • Pjesëmarrja në votim

Filtro

    Pro 78 vota